τα projects μας

 

KEY BOOKS

Συμμετοχή στην υλοποίηση και ανάπτυξη καμπάνιας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το βιβλίο του Βασίλη Τοκάκη «Άνοιξη μυαλού» (2020).

Η καμπάνια έχει στόχο να ανατρέψει την εικόνα των ατόμων που πάσχουν από καρκίνο, των συγγενών, φίλων και όσων ντρέπονται να μιλήσουν επειδή φοβούνται την κριτική και καταλήγουν να σιωπούν, και να δημιουργήσει σύνδεση με τον τίτλο του βιβλίου και με το μότο των εκδόσεων.

 

Η μυστικότητα, η σιωπή και η κριτική αυξάνουν τη ντροπή (Brene Brown). Αντίθετα η ενσυναίσθηση, απλές λέξεις όπως «δεν είσαι μόνος σου… ξέρω τι περνάς… εγώ είμαι εσύ… βάστα γερά και θα το νικήσουμε» είναι οι πιο δυνατές λέξεις που μπορούν να ανατρέψουν τα αρνητικά συναισθήματα και να σπάσουν το ταμπού του καρκίνου.

συνεργασίες

Ανάπτυξη ιδέας για τον τίτλο της συλλογής, μετάφραση και επιμέλεια συνοδευτικών κειμένων. 

 

Η συλλογή είναι το αποτέλεσμα της επαφής του καλλιτέχνη με την Ελλάδα και τον Κυκλαδικό πολιτισμό με πρωταγωνιστή την πέτρα. Καθεμία πέτρα μεταμορφώνεται σε ανθρωπόμορφο γλυπτό και αφηγείται τη δική της μοναδική ιστορία. Πρωτόγονη και μινιμαλιστική, φέρει το βαρύ φορτίο της ιστορίας, τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μικρή Σελήνη

Ανάπτυξη της ιδέας "Have you met Pav?" για την προβολή του παιδικού βιβλίου «Παβ ο Φάλτσος Τζίτζικας» στην Έκθεση

Παιδικού Βιβλίου της Μπολόνια (2019). Ο σχεδιασμός της τσάντας πραγματοποιήθηκε από τη Στέλλα Δημητρακοπούλου.

ΜΚΟ Φαιναρέτη 

Ανάπτυξη της δράσης «Φαιναreading: Τα βιβλία κοντά μας», οργάνωση θεματικής βιβλιοθήκης (μητρότητα, εγκυμοσύνη, πατρότητα, οικογένεια και παιδί) και της διαδικτυακής λέσχης βιβλίου για τη ΜΚΟ «Φαιναρέτη».

NEXT BOOK THING NEWSLETTER

Φόρμα εγγραφής

  • Facebook
  • Instagram

©2021 by Next Book Thing